Belçika'daki hemşehrilerimize müjde olarak duyurdular

Belçika'daki Türk medyası müjde olarak duyurdu... TUI Havayolları da Eskişehir - Brüksel seferlerine yeniden başladı...

EKONOMİ 03.05.2022, 11:58 04.05.2022, 11:04
Belçika'daki hemşehrilerimize müjde olarak duyurdular

TUI Havayolları da Eskişehir  - Brüksel arasında gerçekleştirdiği direkt uçuşlar yeniden başlattı. Belçika'daki Türk haber siteleri söz konusu haberi hemşerilerimize müjde olarak duyurdu. 

gazeteturk.be haber sitesi önemli haberi okuyucularına şu ifadelerle duyurdu: 

"Belçika’daki Gurbetçilere müjde... Bugün TUI Havayolları Eskişehir Uçuşlarına Tekrar Başladı…TC Sivil Havacılığının aldığı bir kararla Nisan ayında uçuşlarını zafer havalimanina kaydırmak zorunda kalmıştı. Bu uygulamaya gurbetçilerden tepki çığ gibi büyüdü ve dinmek bilmedi. Bunun üzerine TC Ulaştırma Bakanlığı havayollarının Zafer Havalimani zorunlu uçuş uygulamasına son verdi."

Brüksel'den seferlere başladı... Oostende - Eskişehir seferleri de başlayacak 

TUI Havayolları Uçuş Müdürü Maarten Cooreman, yaptığı açıklamada, "Bugün kısa bir aradan sonra tekrar Brüksel’den Eskişehir’e uçmaya başladık. Önümüzdeki haftadan itibaren haftada pazartesi perşembe olmak üzere 2 sefer Hasan Polatkan Havalimanına yolcularımızı uçuracağız. Ay sonundan önce ilave olarak Oostende Eskişehir seferlerini planlıyoruz' dedi."

Bir firmanın daha Eskişehir seferlerini yeniden başlatması Belçika'da sevinçle karşılandı 

Cooreman ve Veli Yüksel Eskişehir seferlerinin tekrar başlaması nedeniyle Zaventem Havalimanından bugün TB 3313 sefer sayılı Brüksel Eskişehir seferi yolcularını uğurladılar: "“TUI havayollarının tekrar Eskişehir programına dönmesi memnuniyet verici bir gelişmedir. Vatandaşlarımız Eskişehir Polatkan Havalimanını kendi havalilamnları gibi benimsediler. Diğer havayollarının da tekrar Eskişehire sefer koyduklarını görüyoruz. Böylece Vatandaşlarımıza yaz boyunca yeterli alternatif sunulmuş olacaktır.” 

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda yoğunluk artıyor

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan başta Belçika olmak üzere Avrupa'ya yeniden başlayan ve artan seferlerle yoğunluk artıyor. Önümüzdeki yılın başına kadar seferlerin planlamalarının yapıldığı ve biletlerin satışa çıktığı belirtilirken, firmalar özellikle yaz aylarında Eskişehir seferlerinde büyük doluluk beklediklerini ifade ediyor. 

Prof.Dr. Nabi Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüş... Erdoğan anında talimatı vermişti 

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na gerçekleşen seferlerle ilgili yaşanan sorunda, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı özel görüşmede meseleyi aktarması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'na anında talimat vermesi sonrasında sorun çözülmüş, Erdoğan isteyen firmanın istediği havalimanına uçması ve buna karışılmaması talimatını vermişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@