Büyükerşen'e "Yerli ve milli URAYSİM" mesajı... Eskişehir'de özel toplantı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz Eskişehir'e geldi. TÜRARAŞ'ta Poyraz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve yetkililerin katıldığı özel toplantıda Eskişehir'deki projeler ve URAYSİM ele alındı. Fatih Dönmez'in paylaşımında Büyükerşen'in engellemeye çalıştığı URAYSİM vurgusu dikkat çekti...

EKONOMİ 09.08.2023, 23:19 10.08.2023, 13:11
Büyükerşen'e "Yerli ve milli URAYSİM" mesajı... Eskişehir'de özel toplantı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz Eskişehir'e geldi, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Osman Boyraz ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ie bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve beraberindekiler daha sonra TÜRARAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldılar. 

TÜRARAŞ'ta düzenlenen toplantıda Eskişehir'de hayata geçirilen yerli ve milli projeler ile URAYSİM projesinin de ele alındığı ve görüşüldüğü kaydedildi. 

Fatih Dönmez, toplantı ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in engellemek istediği ve bu nedenle birçok kesimden tepki gördüğü Ulusal Raylı Sistemler Test ve Araştırma Merkezi projesinin de toplantıda ele alındığını vurguladı. 

"Yerli ve milli proje, üretim ve URAYSİM..."

Dönmez, paylaşımında, "Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yrd. Sayın Osman Boyraz ile birlikte TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğünde yerli ve milli proje, üretim ve Uraysim hakkında kapsamlı bilgi aldık. TÜRASAŞ Gn. Müdürümüz Sayın M. Metin Yazar ve Bölge Müdürümüze ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 

Fatih Dönmez geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, Yılmaz Büyükerşen'in Alpu'da hayata geçirilmesi için çalışmaların başladığı projenin tarım arazilerine zarar vereceği iddialarını yalanlayarak, projenin engellenmek istenmesine tepki göstermiş, URAYSİM projesi'nden vazgeçmeyeceklerini, dünyanın sayılı merkezlerinden biri olacak olan ve binlerce kişiye istihdam sağlayacak projenin Eskişehir'de hayata geçirileceğini vurgulamıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@