banner163

Büyükerşen inceledi... Ne zaman bitecekler?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yılmaz Büyükerşen, uzun süredir bitmeleri beklenen o projelerin inşaatlarını inceledi, açıklamalarda bulundu... 

EKONOMİ 20.04.2021, 17:19 20.04.2021, 17:23
Büyükerşen inceledi... Ne zaman bitecekler?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yılmaz Büyükerşen, ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında uzun yıllardır yapımına devam edilen Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşaatlarında incelemede bulundu. 

Uzun süredir tamamlanamayan ve merakla beklenen projelerle ilgili yaptığı açıklamada Büyükerşen, “Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi ile hayata geçireceğimiz Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Avlu Odunpazarı ve Modern Sanatlar Müzesi ile Eskişehir’in hem kültür hem de sosyal anlamda geliştirmiş olacağız. Şehre gelen turistlerin uzun süre vakit geçirdikleri bu alanı yeni projeler ile daha canlı hale getirmek istiyoruz. Medeniyetimizin en önemli unsurlarından biri olan hamamları anlatan bir müzemiz olsun istedik. Bu projemizin yanı sıra bölgede Sanat Sokağı başta olmak üzere pek çok yenilik içeren projelerimizin inşaat çalışmaları da aralıksız sürüyor. Pandemi sonrasında Odunpazarı Bölgesi,  yepyeni güzellikleri ve yatırımları ile halkımız ve turistleri kucaklayacak” dedi.

Projelerin ne zaman tamamlanacağı ve açılacağı konusunda ise net bir tarih açıklaması yapılmadı. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@