Elon Musk yine yaptı yapacağını! Şimdi de Hamstercoin furyası!

Tesla'nın CEO'su milyarder Elon Musk yine kripto piyasalarını ve sosyal medyayı karıştırdı... Hamstercoin furyası başladı... Hamstercoin nedir, nasıl alınır, şu an değeri ne kadar?

EKONOMİ 18.10.2021, 15:18 18.10.2021, 18:11
Elon Musk yine yaptı yapacağını! Şimdi de Hamstercoin furyası!

Milyarder iş insanı Tesla'nın CEO'su Elon Musk kripto paralar ile ilgili spekülasyonlara neden olan paylaşımlarını sürdürüyor... 

Bitcoin ve Dogecoin ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile coinlerin ivme kazanması veya gerilemesine neden olan Elon Musk bu kez de Hamstercoin paylaşımında bulundu.

Hamstercoin nedir?

Hamster token, merkezi bulunmayan ve Binance Smart Chain ağı üzerinde çalışan bir kripto para birimi. CoinMarketCap üzerinde Eylül 2021 tarihinden itibaren yer almaya başladı.

Hamstercoin nasıl alınır? 

Hamster Token, BSC’de oluşturulan merkezi olmayan meme belirtecidir. Ham tokeni diğer meme belirteçlerinden ayıran özellik, pazarda daha güçlü ve güvenli olmasıdır. Hamster’ın amacı, dünyanın her yerinden kullanılabilecek bir jeton olmaktır. Hamster Token ilk olarak CoinGecko ve CoinMarketCap’te listelenmiştir.

Hamster coin, birçok kripto para piyasasında gelenekselleşen yöntemlerle kolaylıkla alınabiliyor. 

Hamstercoin ne kadar? Hamstercoin kaç dolar?

Hamster coin'şn an itibariyle 0,000000015385 dolar seviyelerinde işlem gördüğü belirtiliyor. Elon Musk'ın paylaşımları sonrasında Hamstercon sosyal medya ve arama motorlarında trend aramalardan biri oldu, değerinin artıp artmayacağı merakla bekleniyor...  

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@