banner163

Emirdağ'a 97 milyon liralık yatırım... İhalesi yapıldı

Emirdağ'a 97 milyon 500 bin TL'lik yeni yatırım için ihale yapıldı.

EKONOMİ 07.11.2022, 13:50 07.11.2022, 13:56
Emirdağ'a 97 milyon liralık yatırım... İhalesi yapıldı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Kamakamı Osman Bilici Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Kaymakam Osman Bilici, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yapılan Emirdağ OSB’de yapılacak Atıksu Arıtma Tesisinin ihalesine katıldı. Yapılan yatırımlar sayesinde bölgenin en cazip Organize Sanayi Bölgesi'nin Emirdağ'da olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Bugün Günlerden Ankara. Bugün ilçemiz 97 milyon 500 bin TL'lik yatırım kazandı. Bugün Emirdağ Organize Sanayi Bölgemiz Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının ihalesi 97.500.000 TL ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda yapıldı. İlçemiz için tarihi olan bu imzalar hayırlı olsun" dedi. 

Koyuncu, "En yakın zamanda inşaatı başlayacak olan Arıtma Tesisimiz için başta sayın Milletvekillerimiz Ali Özkaya'ya, İbrahim Yurdunuseven'e, Emirdağ Kaymakamımız Sayın Osman Bilici'ye, Organize Sanayi Müdürümüz ile personellerine ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum" dedi. 

Serkan Koyuncu ve Osman Bilici, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şamil Çil ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile yapılan ziyaret kapsamında Emirdağ Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Serkan Koyuncu ve Osman Bilici, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan'a da nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Emirdağ İmam Hatip Lise binasının ek bütçesi değerlendirildi.

Serkan Koyuncu, "Uzun zamandır yeniden ihaleye çıkılması için uygun görüş alınamayan Emirdağ İmam Hatip Lisesi binamızın ek bütçe uygun görüşü bugün itibariyle alınmıştır. Sayın Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyüyen Gelişen Emirdağ için durmak yok koşmaya devam" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@