Erdoğan'ın favorisi İnönü'nün manda yoğurdu için toplandılar

İnönü Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Her gün yiyorum, tavsiye ederim şifadır" diyerek tüm Türkiye'ye tavsiye ettiği İnönü'nün manda yoğurdu ve kaymağı üretimi için üreticilere desteklerini sürdürüyor...

EKONOMİ 14.05.2022, 11:45 14.05.2022, 11:54
Erdoğan'ın favorisi İnönü'nün manda yoğurdu için toplandılar

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un öncülüğünde yapılan projelerle manda yoğurdu ve kaymağı gibi ürünlerin üretimi artmış, İnönü Belediyesi manda sütünden ürünler üreten üreticilere önemli destekler vermiş ve üreticilere manda da dağıtılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm Türkiye'ye tavsiye etmişti 

Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında geçtiğimiz mart ayında "Her gün İnönü ilçesinden gelen manda yoğurduğunu yiyorum, tavsiye ederim şifadır" açıklaması sonrasında İnönü'nün manda yoğurdu ve kaymağına talep patlaması yaşanmıştı. İnönü üretilen süt ürünlerine yönelik byük talep devam ederken, İnönü Belediyesi'nin ilçdeki üretimin gelişmesi yönündeki çalışmaları da sürüyor. 

Kadir Bozkurt üreticilerle bir araya geldi, yapılan çalışmalar değerlendirildi

Son olarak İnönü İlçesinde Manda Birliği değerlendirme toplantısı düzenlendiği açıklandı.  İnönü İlçesinde faaliyet gösteren dernek, üyeleri ile değerlendirme toplantısı yaptı. İnönü Belediye binası toplantı salonunda, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve Eskişehir İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Sarıkaya’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, üretimle ilgili gelinen son noktayla ilgili değerlendirme yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Manda birliğine üye olan üreticiler ilçeye özgü manda yoğurdu ve kaymağına ilişkin katkı ve desteklerinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@