ESKART online para yükleme nasıl yapılır? Eskart online vize nasıl alınır?

Eskart online para yükleme nasıl yapılır? Eskart'a internetten nasıl para yüklenir? Eskart online vizeleme nasıl yapılır? Eskart yenileme işlemleri... İşte detaylar... 

EKONOMİ 17.11.2021, 01:11 17.11.2021, 01:25
ESKART online para yükleme nasıl yapılır? Eskart online vize nasıl alınır?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Estram'ın Eskart'a online para yükleme, Eskart vizeleme gibi işlemleri, Eskart yenileme ve Eskart işlemleri hakkında bilgiler... 

Eskart online para yükleme nasıl yapılır? Eskart'a internetten para yükleme nasıl yapılır? 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamalara göre, Eskişehir toplu ulaşımında kullanılan Eskart'a online olarak para yüklemesi ve vizeleme işlemleri yapılabilmektedir. 

Buna göre, Eskart kullanıcılarının Eskart'larına online para yüklemek için www.eskisehir.bel.tr veya www.estram.com.tr adresine girmeleri gerekmektedir. 

Eskart ulaşım kart numarası nedir? 

Kullanıcılar Eskart'a internetten para yüklemek için 14 haneli veya 8 haneli Eskart ulaşım kart numarasına ihtiyaç duyacaklardır. 


Eskart ulaşım kart numarasına, dolum yaptırdıktan sonra vatandaşlara verilen dolum fişi üzerinde veya Eskart'ın arka yüzünde görebilirsiniz. 

Eskart'a online para yükleme yaparken ve vize işlemlerinde bunlara dikkat!

Eskart'a online para yükleme işlemiyle ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şu uyarılarda bulunmaktadır...

"Online bakiye yükleme işleminden sonra bakiyenin kartınıza yüklenebilmesi için kartınızı validatöre okutmanız gerekmektedir. 

Kart okutma işlemini yüklemenizi yaptıktan sonra 5 dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz. 

Online yükleme işlemi ile ilgili yaşanan problemler için 0 222 234 52 52 nolu telefonu arayabilirsiniz. (Sahadaki cihazların tamamının ilgili kaydı alması GSM bağlantı durumuna göre 60 dakikayı bulabilir)

Online vizelemeler geçerlilik süresi 1 ay kalan Eskart'larınıza yapılabilir" 

Eskart online para yükleme ve Eskart online vizeleme işlemleri ve detaylı bilgi için www.eskisehir.bel.tr veya www.estram.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar (1)
Nizamettin gündüz 2 yıl önce
Kart numarası hangisi ve gecerli tarih istiyor kartta yoktur hayırlı aksamlar

Gelişmelerden Haberdar Olun

@