ESKİ 9 ayda kaç temizlik yapacağını açıkladı

ESKİ'den çalışmalarla ilgili yeni açıklama geldi... ESKİ önümüzdeki 9 ayda kaç temizlik yapmayı planladığını açıkladı...

EKONOMİ 15.02.2021, 17:33
ESKİ 9 ayda kaç temizlik yapacağını açıkladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ESKİ) sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde, normalde trafik yoğunluğunun olduğu caddelerde çalışmalarına devam ettiği belirtildi. 

ESKİ ekiplerinin İsmet İnönü Caddesi ve İki Eylül Caddesi'nde yağmur suyu ızgarası ve mazgallarda temizlik çalışması yaptığı belirtilen açıklamada, yapılan çalışmalar ile sağanak yağışlarla birlikte oluşan su birikintilerinin sorunsuz bir şekilde tahliye edilmesinin sağlandığını ifade eden ESKİ yetkilileri, yağmursuyu hatları ve ızgaraları ile hatlarda tıkanmaların engellenmesi için vatandaşların da çevreyi kirletmemesi gerektiğini hatırlattı.

Hedef 9 ayda 30 bin ızgara temizliği olarak açıklandı

Çevre kirliliğinin tıkanıklıklara neden olduğuna dikkat çeken yetkililer, yağmur suyu ızgara ve kova temizliği çalışması ile 9 aylık süreçte toplam 30 bin ızgara temizliği çalışması yapılacağını belirtti. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@