banner163

ESKİ özel ekip kurdu! Evlere baskın yaptılar

Eskişehir'de ESKİ Genel Müdürlüğü özel ekip kurduğunu duyurdu! Yapılan denetimlerde çok sayıda kişiye cezai işlem uygulandığı belirtildi...

EKONOMİ 22.09.2021, 14:29 22.09.2021, 14:38
ESKİ özel ekip kurdu! Evlere baskın yaptılar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kaçak su kullanımının önüne geçmek amacıyla özel ekip kurulduğu açıklandı. 

Yapılan açıklamada, kaçak su kullanımını önlemek amacıyla denetimlerini sürdüren ESKİ Abone İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı kayıp-kaçak ekiplerinin bazı noktalarda kaçak su kullanımı tespit ettiği ve tespit edilen yerlerde cezai işlem ve körleme işlemi uygulandığı belirtildi. 

ESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, birçok ilçede su sorununun kaçak su kullanımı ve kaçak su ile bahçe sulanmasından kaynaklandığı, bu problemin önüne geçmek için kurulan özel ekibin, il genelinde kontrollere devam edeceğini belirtildi. 

İçme ve kullanma suyu temin ve dağıtım sistemlerindeki su kayıplarını en aza indirilmesinin hedeflendiği ifade edilen açıklamada, içme ve kullanma suyunun bahçe sulamasında kullanılmaması gerektiği belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@