Eskişehir'e iki ödül birden

Genç MÜSİAD Altın Konteyner İhracat Ödülleri'nde Büyük İhracat ve İhracatın Yeni Yıldızı ödüllerine Eskişehirli firmalar layık görüldü.

EKONOMİ 09.08.2023, 23:42 11.08.2023, 13:18
Eskişehir'e iki ödül birden

Ülke ekonomisine katkı sunan genç ihracatçıları teşvik ve takdir etmek amacıyla düzenlenen Genç MÜSİAD Altın Konteyner İhracat Ödülleri programında Eskişehir'e iki ödül birden geldi.

Büyük İhracat ve İhracatın Yeni Yıldızı ödülleri Eskişehirli firmalara 

Yüzlerce ihracatçının 13 farklı kategoride değerlendirildiği programda Büyük İhracat Ödülü'nü Tanatar Kalıp adına Hasan Can El, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'tan alırke, Biricik Mobilya adına Ali Biricik de İhracatın Yeni Yıldızı ödülüne layık görüldü.

Eskişehir'e iki ödül kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Genç MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Burak Atıcı, şehir ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Hasan Can El ve Ali Biricik'i tebrik ederken, projelendirme sürecini yöneten Eskişehir Genç MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyonu Başkanı Burhan Kaya ve komisyon üyelerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

İhracatı gelistirme komisyonu Başkanı Burhan Kaya "Yeni dönemde komisyonumuzun calışmalarına Türkiye'deki ilk ve tek genç ihracatçılar ödül töreni olan Altın Konteyner Ödülleri programıyla bismillah demiş olduk, şehrimize ödül kazandırmanın mutluluk ve gururunu yaşarken ülkemize katma değer sağlayacak nice projeler ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Komisyon üyesi arkadaşlarıma ve emeği geçen Eskişehir Genç Müsiad üyelerine teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@