Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi tanıtıldı... "Tüm üyeler faydalanabilecek"

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin gelişimlerine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı.

EKONOMİ 30.09.2022, 13:56 30.09.2022, 14:03
Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi tanıtıldı... "Tüm üyeler faydalanabilecek"

Eskişehir Ticaret Odası tarafından BEBKA’nın desteğiyle, firmaların e-ticaret yapabilmelerine destek olmak amacıyla başlatılan Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin tanıtım toplantısı Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde yoğun katımla yapıldı.   

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin gelişimlerine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı.

ETO tarafından BEBKA’nın (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle sürdürülen  Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. ETO üyesi firmalara e-ticaret dünyasının kapılarını aralamak ve üyelere bilgi ve teknik destek sağlamak amacıyla hazırlanan projenin tanıtım toplantısı yoğun katılımla Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Üyelerimizin e-ticarete uyum sağlamasına öncülük ediyoruz

Toplantının açılışında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, firmalara e-ticaret yapabilmeleri için destek vermek amacıyla sürdürülen Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin firmalara yeni ufuklar açtığını söyledi. Dünyada ve ülkemizde e-ticaretin her geçen gün daha da önem kazandığını ve üyelerin de bu değişime uyum sağlaması için çaba gösterdiklerini belirten  ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesini de bu vizyonla hayata geçirdiklerini kaydetti.  

E-ticaret yapmak isteyen firmalara danışmanlık ve teknik destek veriyoruz

Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesi sayesinde Eskişehir’e 672.767 TL hibe sağladıklarını belirten ETO Başkanı Güler, proje kapsamında e-ticaret yapmak isteyen firmalara fizibiliteden ürün fotoğraflamaya, pazar çalışmasından reklam çalışmalarına kadar çok yönlü danışmanlık desteği verildiğini sözlerine ekledi. Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nden, e-ticaret yapmak isteyen tüm üyelerin faydalanabileceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, tüccarın gelişimine katkı sağlayacak projelere devam edeceklerinin altını çizdi. 

E-ticarete başlamak isteyenlere yol gösterecek

Tanıtım toplantısında konuşan Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, Eskişehir E-Ticaret Merkezi projesinin kapsamı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Genç, Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nin e-ticaret yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen, mevcut e-ticaret hacmini artırmak isteyen firmalara öncülük ettiğini kaydetti.  
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@