Eskişehir Odunpazarı'ndaki TOKİ konutları için başvurular ne zaman başlıyor?

Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Ancak Odunpazarı'ndaki 1800 konut için kayıtlar bugün açılmadı. Odunpazarı'ndaki 1800 sosyal konut için başvurular ne zaman açılacak? medyamidas.com açıklıyor...

EKONOMİ 14.09.2022, 18:28 14.09.2022, 23:52
Eskişehir Odunpazarı'ndaki TOKİ konutları için başvurular ne zaman başlıyor?

Tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı Sosyal Konut Projesi için başvurular büyük bir katılımla bugün başladı.

Eskişehir'de de toplamda 2 bin 499 sosyal konut daha yapılacağının açıklanması büyük heyecan yarattı. 

Eskişehir'de de çok sayıda vatandaş bankalardan ve e-devlet üzerinden başvurularda bulunmaya başladı. 

Öte yandan bugün e- devlet üzerinden Odunpazarı'ndaki 1800 konut için başvuruda bulunmak isteyen çok sayıda vatandaş başvuru ekranında Odunpazarı'nı görmeyince hüsrana uğradı ve yaşanan bu durum merak uyandırdı. 

Odunpazarı başvuruları 15 Eylül'de açılacak 

Konuyu araştıran medyamidas.com'un yetkililerden aldığı bilgiye göre, Odunpazarı'ndaki 1800 sosyal konut için başvuruların yarın (15 Eylül) açılacağı belirtildi. 

Yetkililer, yoğun talep nedeniyle bazı bölgeler için başvuruların 15 Eylül'de açılacağını, Odunpazarı'ndaki konutlar için başvuruların da yarından itibaren e- devlet üzerinden rahatlıkla yapılabileceğini ifade etti. 

Başvuruların ekranda "Eskişehir Merkez" olarak açılacağı belirtildi. 

Günay: Diğer illerde olduğu gibi ‘Eskişehir Merkez’ olarak ön talepler alınacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay da yaptığı paylaşımda, "250 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında tüm diğer illerde olduğu gibi ‘Eskişehir Merkez’ olarak ön talepler alınacak, daha sonra Odunpazarı ve Tepebaşı için hak sahipleri kura ile belirlenecek" dedi. 

TOKİ Sosyal Konut başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? E-devlet'ten nasıl başvuru yapılacak? Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@