ESO Başkanı Kesikbaş: Togg çok havalı

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'tan "havalı" Togg paylaşımı...

EKONOMİ 20.09.2023, 20:26 20.09.2023, 20:32
ESO Başkanı Kesikbaş: Togg çok havalı

Eskişehir Sanayi Odası da geçtiğimi günlerde Togg'a kavuşmuştu. Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş Togg ile bir haftalık tecrübesini ve Togg ile ilgili düşüncelerini "Togg çok havalı" diyerek sosyal medyadan paylaştı. 

"TOGG çok havalı ve her kesimden insanlar TOGG’a güzel bir yüz ifadesi ile bakıyor"

Celalettin Kesikbaş, paylaşımında, "TOGG ile 1 haftalık tecrübem. Bugüne kadar onlarca farklı araba kullandım. Yolda giderken kimse bakmazdı. TOGG çok havalı ve her kesimden insanlar TOGG’a güzel bir yüz ifadesi ile bakıyor" dedi.

"Türk mühendislerini kutluyorum"

Kesikbaş, "Test edebilirmiyiz demek için telefonlar alıyorum. Bir mühendis olarak TÜRK MÜHENDİSLERİNİ KUTLUYORUM" diye konuştu. 

"Gelecekteki inovasyonlar için müthiş bir entellektüel sermaye oluşturacak"

Kesikbaş ayrıca, "Rifat Hisarcıklıoğlu  Başkanımızı aldığı sorumluluktan ötürü tebrik ediyorum. Paradigma değişikliğinin yaşandığı otomotiv sektöründe böylesine önemli başlangıçlarda sıkıntılar olabilir. Üretim meşakkatli ve sabır gerektiren bir süreçtir. Bir araba üretiminden daha çok; oluşturulan bu teknoloji platformu gelecekteki inovasyonlar için müthiş bir entellektüel sermaye oluşturacaktır" diye ekledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@