ESOGÜ'den EOSB'ye ziyaret: İşbirliği artarak sürecek

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti...

EKONOMİ 07.01.2021, 12:01
ESOGÜ'den EOSB'ye ziyaret: İşbirliği artarak sürecek

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğünü ziyaret ederek; Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Zeydan ile görüştü. 

Gerçekleşen ziyarette Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, üniversite olarak pandemi döneminde alınan önlemler ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Rektör Şenocak, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir OSB arasında yıllardan beri süre gelen iş birliğinin 2021 yılında da artarak devam etmesini temenni etti. 

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, ülke olarak zor bir yılı geride bıraktıklarını, EOSB yönetimi olarak sanayicilerin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Pandemi döneminde ESOGÜ Tıp Fakültesinin de diğer kamu hastanelerimiz gibi çok yoğun bir dönem geçirdiğini, Eskişehir ve bölge illerine sağlık hizmetleri konusunda çok büyük katkı sağladığını belirtti. 2020 yılında yatırım rekoru kırdıklarını dile getiren Başkan Küpeli, 2021 yılında planlanan ve yürütülecek olan yeni çalışmalar ile projeler hakkında bilgi verdi. 

Nadir Küpeli, ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’a teşekkür etti.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@