ETB'den ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

Eskişehir Ticaret Borsası yeni eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ailelerinin öğrenci çocuklarına desteğini sürdürüyor.

EKONOMİ 16.09.2021, 11:00 16.09.2021, 15:27
ETB'den ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilen ve ETB’ninde katkılarıyla temin edilen 830 adet kışlık kaban okullara ve çeşitli sosyal yardım kurumlarına teslim ediliyor. Ayrıca ETB bursiyeri olup da mezun olan üniversite öğrencilerinden boşalan kontenjanlar için verilecek karşılıksız bursların başvuruları da alınmaya devam ediyor.

Ömer Zeydan: Ailelere bir nebze destek olabilmek için...

Eskişehir ve ilçelerinde tespit edilen okulların yanı sıra Ardahan/Çıldır ve Hakkari/Şemdinli’de bulunan bazı okullarında öğrencilerine kışlık kaban gönderdiklerini belirten Ömer Zeydan, eğitime yapılan yatırım ve desteklerin çok kıymetli olduğunu ve hiçbir zaman boşa gitmeyeceğinin altını çizdi. Yaklaşık iki yıl süren Covid-19 pandemi belirsizliğinin ardından ülke genelindeki tüm kademelerde yüz yüze eğimin başladığını ve yeni eğitim - öğretim döneminde çocuklarını okullarına uğurlayan ailelere bir nebzede olsa destek olabilmek için bu yıl da çalışma başlattıklarını belirten ETB yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, tüm sosyal yardım çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Zeydan, tüm üyelerimiz adına öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek ETB olarak eğitime yapacakları desteğin artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@