ETO açıkladı... 3 bin 500 kişiye ulaştı

Eskişehir Ticaret Odası’nın son yaptığı yardımla birlikte pandemi sürecinde gıda yardımı sağlanan kişi sayısı 3500’e ulaştı...

EKONOMİ 23.02.2021, 13:47
ETO açıkladı... 3 bin 500 kişiye ulaştı

Eskişehir Ticaret Odası tarafından işletmeleri geçici olarak kapanan üye işletmelerde istihdam edilenler için ikinci kez gıda yardımı sağlandı.

Salgın sebebiyle kapanan ya da kısıtlama tedbirleriyle açık olan işletmelerde çalışan 1000 kişiye gıda yardımı ulaştırıldı. Gıda yardımları ETOMÜZE ve Vural Sokak’ta oluşturulan dağıtım noktalarından ihtiyaç sahibi olanlara teslim edildi. ETO tarafından daha önce pandemi nedeniyle kapalı işletmelerde istihdam edilen 2500 kişiye gıda yardımı gönderilmişti. Son yapılan yardımlarla birlikte pandemi sürecinde gıda yardımı sağlanan kişi sayısı 3500’e ulaştı.

Hizmet sektörü işletmelerini açmayı bekliyor
Yardımlar hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, hizmet sektöründe faaliyet gösterip de salgın nedeniyle işletmeleri geçici olarak kapanan firmalardaki personellere destek sağladıklarını söyledi. ETO olarak sektörde açılan yaraları sarmak için gayret gösterdiklerini ve sorunların çözümü için mücadele ettiklerini belirten Güler, hizmet sektöründeki firmaların pandemi tedbirlerinin bir an önce kaldırılmasını ve işletmelerini açmayı beklediğini dile getirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@