ETO'dan EOSB'ye ziyaret... "Ortak akılla çalışacağız"

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve beraberindeki heyetle ile birlikte Eskişehir OSB’yi ziyaret etti...

EKONOMİ 18.02.2022, 12:07 18.02.2022, 12:28
ETO'dan EOSB'ye ziyaret... "Ortak akılla çalışacağız"

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Meclis Başkan Yardımcısı Atilla Sabahcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Demir ve İsmail Çavdar, Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hikmet Çetin, Samet Özkaya, Denetim Kurulu Üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar yer aldı.

Ziyarette ETO Başkanı Metin Güler, Başkan Nadir Küpeli ve ekibini tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Güler, ETO olarak ortak akılla çalışarak, kurumlar arası ilişkileri güçlendirerek, birlikte şehrin gelişimine katkı sağlamak istediklerini ifade etti.Eskişehir OSB’nin şehrin ekonomisine ciddi katkılar sunduğunu aktaran Güler, EOSB yönetimi ile devam eden iş birliklerinin bu dönem de artarak devam edeceğini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’de 4 yıllık görev süreci boyunca Eskişehir’de kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını aktardı. Eskişehir Ticaret Odası ile de şehrin ekonomisine katkı sunmak, sanayinin daha da gelişmesi adına önemli iş birlikleri yaptıklarını ileten Başkan Küpeli, yeni dönemde de uyum içerisinde çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@