Hasan Polatkan Havalimanı geçen mayısı katladı! 

Eskişehir Teknik Üniversitesi açıkladı... Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda sefer sayıları geçen mayıs ayını katladı! 

EKONOMİ 06.05.2022, 18:34 09.05.2022, 11:46
Hasan Polatkan Havalimanı geçen mayısı katladı! 

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan gerçekleştirilen yurtdışı seferlerine ilişkin son bilgiler paylaşıldı. Mayıs 2021 ile Mayıs 2022 sefer sayıları karşılaştırıldığında büyük artış yaşandığı ve haftalık sefer sayısının 25'e çıktığı görüldü. 

Uçuşlar artarak sürüyor 

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Yerleşkesi’nde yer alan Hasan Polatkan Havalimanına olan uçuşlar artmaya devam etmektedir. 2021 ve 2022 Mayıs ayı uçuş bilgileri görülebilmektedir" denilerek, Mayıs 2021 ile Mayıs 2022 havayolu firmalarının sefer bilgileri açıklandı. 

Mayıs 2021 uçuş verileri

Mayıs 2022 uçuş verileri
 

Açıklamada ayrıca, "Türk Hava Yolları ise Hasan Polatkan Havalimanı’na uçuşlarına Mayıs ayı sonu itibariyle tarifeli olarak başlayacaktır. Hasan Polatkan Havalimanı şehrimize ve çevre illerimize hizmet etmeye bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüş, Erdoğan anında talimat vermişti 

Hasan Polatkan Havalimanı'nda seferler ilgili yaşanan problem AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı özel görüşme ve sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anında talimat vermesi ile çözülmüştü. 

THY, Corendon, Sun Express ve TUI firmalarının Eskişehir'den yurtdışı seferleri devam ediyor. 

ESTÜ'nün açıklaması, Hasan Polatkan Havalimanı'ndaki seferlerin artarak devam ettiğini gözler önüne serdi. 

Yorumlar (1)
Bülent yılmaz 2 yıl önce
Hayırlı olsun yanlız bazı eksikler giderilse iyiolur bavul bantı yetersiz eski kafeterya ürün genişletilmeli xray yenilenmeli yani gurbetçi yolcularımız en iyi şekilde ağırlanmalı lütfen ilgilenirseniz seviniriz saygılar

Gelişmelerden Haberdar Olun

@