Herkesin gözü TOGG'un dev inşaatında! #HeyeCanlı izleyin 

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Dev inşaatın 24 saat süren canlı yayını da büyük ilgi görüyor... İşte inşatta son durum... Canlı izleyin... 

EKONOMİ 19.05.2021, 13:52 19.05.2021, 14:13

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye'nin yerli ve elektrikli otomobili için kurulan devasa tesise kurulan canlı yayın sistemi ile inşaat çalışmaları 7 gün 24 saat sosyal medyadan canlı izlenebiliyor. 

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 18 Temmuz 2020’de Türkiye’nin yüksek teknolojili ilk yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın temeli atılmıştı. İnşaat pandemiye rağmen tüm hızıyla sürüyor. Boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından zemin güçlendirme ve üst yapı çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiği ifade ediliyor. Toplamda 1500 kişilik saha çalışanın yer aldığı inşaat 24 saat canlı yayınla takip edilebiliyor. 

40 günde 500 binden fazla kişi izledi

TOGG'dan yapılan son paylaşımda da, "Gemlik tesisimizdeki çalışmaları takip edebileceğiniz #HeyeCanlı yayınımızı 40 günde 500 binden fazla kişi izledi" denildi. 

İşte son durumu... İnşaat ne seviyede?

Yapılan son paylaşımda Boya tesisinin temel ltı su yalıtım işlemlerinin, temel beton ve demir işlemlerinin tamamlandığı, çelik kolon imalatlarının devam ettiği belirtildi. 

Gövde tesisinde, temel su yalıtım ve demir imalatları tamamlandı. Temel beton işlemlerinin yüzde 95'nin, kolon montajlarının da yüzde 10'unun tamamlandığı açıklandı. 

Montaj tesisinde de, su yalıtım işlerinin yüzde 85'i, temel demir imalatlarının yüzde 80'i tamamlandı. Temel beton işlerinin de yüzdee 58'i tamamlandı. 

Son gelişmeleri aşağıda yer alan videodan, TOGG inşaatının canlı yayınını da yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@