banner163

İbrahim Akar: Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımızın icraati olacak

Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar: 3600 ek gösterge, Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımız'ın vaadi, 6.Dönem Toplu Sözleşme'nin kazanımı, Cumhurbaşkanımızın icraati olacaktır...

EKONOMİ 15.11.2021, 12:14 15.11.2021, 12:27
İbrahim Akar: Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımızın icraati olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleşen Memur-Sen 7.Büyük Türkiye Buluşmasına katılmış ve önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Cumhrubaşkanı Erdoğan: Memur-Sen'in gayretinin yakın şahidiyiz 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3600 Ek Göstergeyi önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Memur-Sen'in bu konunun neticelendirilmesi hususunda gösterdiği gayretin yakın şahidiyiz" demişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, "3600 EK GÖSTERGE; Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımız'ın vaadi, 6.Dönem Toplu Sözleşme'nin kazanımı, Cumhurbaşkanımızın icraati olacaktır" dedi. 

İbrahim Akar: "Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımızın vaadi, 6.Dönem Toplu Sözleşme'nin kazanımı, Cumhurbaşkanımızın icraati olacak"

İbrahim Akar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "3600 EK GÖSTERGE; Memur-Sen'in talebi, Cumhurbaşkanımız'ın vaadi, 6.Dönem Toplu Sözleşme'nin kazanımı, Cumhurbaşkanımızın icraati olacaktır" dedi.

"Kimse sahiplenmeye ve ondan nemalanmaya çalışmasın"

İbrahim Akar, "2022 Ocak ayında meclis çalışması başlayacak olan 3600 ek göstergeyi kimse sahiplenmeye ve ondan nemalanmaya çalışmasın" ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Memur-Sen 7.Büyük Türkiye Buluşmasındaki tüm açıklamalarına bu linkten ulaşabilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@