banner163

İnönü Belediyesi o iddiaları yalanladı, vatandaşları uyardı

İnönü Belediyesi, Türk Hava Kurumu kampı yanındaki arsalarla ilgili bazı yayın organları ve sosyal medyada çıkan iddiaları yalanladı ve vatandaşları asılsız iddialara karşı uyardı. İşte o açıklama... 

EKONOMİ 26.02.2021, 10:47 26.02.2021, 16:47
İnönü Belediyesi o iddiaları yalanladı, vatandaşları uyardı

Eskşehir'de, İnönü Belediyesi, Türk Hava Kurumu kampı yanındaki arsalarla ilgili bazı yayın organlarında çıkan haber ve iddialarla ilgili açıklama yaptı. 

"1976'dan beri değişiklik yapılmadı, belediyemize bir başvuru yok"

İnönü Belediyesi Başkanlığından yapılan açıklamada, "Belediyemizde 1976 yılında yapılan imar planlarından sonra herhangi bir imar plan değişikliği yapılmamıştır. Söz konusu alanlarla ilgili belediyemize herhangi bir inşaat izni veya buna benzer izinler için başvuru yapılmamıştır" denildi. 

"Vatandaşlar asılsız iddialara inanmamalı"

Açıklamada, "Söz konusu alanlarla ilgili hiçbir satış bilgisi tarafımıza gelmemiştir. Satıştan kaynaklanan hiçbir beyan müracaatı da yapılmamıştır. Sosyal medya ve basında çıkan bu tür asılsız iddia ve haberlere vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve inanmamaları önemle duyurulur. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın bilgi edinme kanunu hükümlerine göre Belediyemize müracaat etmeleri rica olunur’’ ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@