İnönü'de çiftçilere büyük destek

İnönü'de çiftçilere büyük destek... Tohumlar çiftçilere törenle teslim edildi.

EKONOMİ 28.09.2022, 22:20 28.09.2022, 22:30
İnönü'de çiftçilere büyük destek

Eskişehir İnönü ilçesinde Oklubalı mahallesinde doğalgaz hattının temelinin atılmasının ardından, 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi'' kapsamında İnönülü çiftçilere sağlanan tohum destekleri de törenle teslim edildi. 

 İnönü Anıt Parkı'ndaki törene AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. 

Proje kapsamında İnönü çiftçilere 4'te 1 fiyatına tohum desteği sağlandığı, projenin 14 ilçede de devam ettiği belirtildi. Proje kapsamında İnönü ilçesi ve diğer ilçelerde 1400'den fazla çiftçiye tohum desteği sağlandığı ifade edildi. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "Eskişehir Valiliğimiz ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonuyla desteklenen ve yürütülen bu proje adına da çiftçilerimiz, halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay da, hükümetin her zaman Eskişehirli çiftçilerin yanında olduğunu ve desteklerin devam ettiğini ifade ederek, tohum desteklerinin de İnönülü vatandaşlara ve Eskişehir tarımına hayırlı olmasını diledi. 

İnönü'de temeli törenle atıldı - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@