banner163

İnönü'de temeli törenle atıldı

İnönü ilçesinde yatırımlar devam ediyor... İnönü ilçesinin Oklubalı mahallesine doğalgaz yatırımının temeli de, Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay'ın da katıldığı törenle atıldı, ilk kaynak yapıldı.

EKONOMİ 28.09.2022, 21:59 28.09.2022, 22:33
İnönü'de temeli törenle atıldı

Eskişehir İnönü ilçesinde Oklubalı mahallesinde doğalgaz hattının temeli coşkulu bir törene atıldı, ilk kaynak yapıldı. 

İnönü ilçesindeki törene AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, İnönü Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, AKSA Doğalgaz yetkilileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

İlk kaynak yapıldı

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "Oklubalı Mahallemizin yaşam kalitesini değiştirecek olan modern bir tüketim doğalgazın temeli için ilk kaynağımızı attık" dedi. 

"Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof Dr. Emine Nur Günay ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

Kadir Bozkurt, "Böylesine anlamlı bir günün mutluluğunu yaşarken, projenin hayata geçirilmesinde vesile olan Milletvekillerimiz Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof Dr. Emine Nur Günay ile birlikte projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Oklubalı Mahallemiz ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof Dr. Emine Nur Günay da, yapılacak yatırımın İnönü'ye hayırlı olmasını dileyerek, ilçelere yatırımların devam edeceğini ifade etti, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Enerji ve Tabii aynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AKSA Enerji Üretim A.Ş. ve Doğalgaz Bölge Müdürlüğü, inönü Belediyesi’ne hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz" dediler. 

10,2 milyon liralık yatırım

Yapılan toplam yatırım bedelinin 10,2 milyon lira olduğu belirtildi. 

İnönü'de çiftçilere büyük destek - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@