İsmail Saymaz Ankara'yı övdü... Eskişehir örnek alır mı?

Gazeteci İsmail Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin o yaptığını "Halkçı belediyecilik budur" diyerek övdü. Eskişehir örnek alır mı?

EKONOMİ 16.12.2020, 20:45 16.12.2020, 21:03
İsmail Saymaz Ankara'yı övdü... Eskişehir örnek alır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle çalışamayan servisçilerle anlaştı ve araçlarını ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmak için kiraladı. 

"Halkçı belediyecilik budur" diyerek kutladı

Gazeteci İsmail Saymaz da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu uygulamasını övdü. Saymaz, "Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle kontak açamayan servisçilerle anlaştı. Servis araçları günlük 450 TL’den kiralandı. Bu araçlar bir ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını taşıyarak ulaştırma hizmeti verecek. Halkçı belediyecilik budur. Kutluyorum" dedi. 

Eskişehir de örnek alır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu uygulama Eskişehir'i de akıllara getirdi. Eskişehir'de de salgın nedeniyle çok sayıda servis aracının çalışamadığı ve araç sahipleri, sürücüleri ve ailelerinin mağdur olduğu belirtiliyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin de bu tür bir uygulamaya gidip gitmeyeceği merak ediliyor. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@