banner163

Kesikbaş: Kuzey otoyolu tamam şimdi sıra güneyde

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Hakkı Kutlu'nun "Güney Marmara Otoyolu konusunda Kesikbaş yalnız kalmamalı" yazısı ile ilgili çok önemli bir yorum ve çağrıda bulundu...

EKONOMİ 04.02.2021, 09:53 04.02.2021, 10:01
Kesikbaş: Kuzey otoyolu tamam şimdi sıra güneyde

medyamidas.com'un yazarı Hakkı Kutlu'nun "Güney Marmara Otoyolu konusunda Kesikbaş yalnız kalmamalı" başlıklı yazısı ile ilgili Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, sosyal medyadan çok konuşulacak bir açıklama ve çağrı yaptı. 

"Eskişehir ve Ankara uzantısı gerdanlığın ucundaki mücevherdir"

Kesikbaş, Hakkı Kutlu'nun yazısına yazdığı yorumda, "Marmara bölgesi üretimde ve sanayide Türkiye’nin gerdanlığıdır. Bu gerdanlığın Eskişehir ve Ankara uzantısı da gerdanlığın ucundaki mücevherdir. Kuzey tamam, şimdi sıra Güneyde. Bu yol öyle bir yol ki Eskişehir’in eğitim gelişmişliğini ekonomik gelişmikle taçlandırır. Bu Frig’den, Büyük İskender’den, Selçuklu’dan, Osmanlı’dan beri böyle olmuştur. Kördüğüm de bu kentte kesilmiştir, milli mücadele de burada yaşanmıştır" dedi. 

"Böyle güzel bir fikri içselleştirmemiz, şehrimiz için çok kıymetli"

Kesikbaş ayrıca, "Öyle bir yol ki tüm medeniyetlerin geçidi olmuştur. Böyle güzel bir fikri içselleştirmemiz, şehrimiz için çok kıymetlidir. Her platformda bunu dillendirmek, anlatmak şüphesiz ki çok kıymetlidir. Herkesin sahip çıkması önemlidir. Eskişehir bunu fazlası ile hakediyor. Bu gerdanlığın ucundaki pırlantalar da Eskişehir ve Başkentimiz Ankara’dır. Teşekkürler" ifadelerine yer verdi. 

Hakkı Kutlu'nun "Güney Marmara Otoyolu konusunda Kesikbaş yalnız kalmamalı" yazısını okumak için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@