MHP heyetinden ETB'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti Eskişehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti...

EKONOMİ 27.11.2021, 17:35 27.11.2021, 17:46
MHP heyetinden ETB'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Vekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Bülent Maşaoğlu, Şahin Gürz, Güllü Yener, İl Başkanı İsmail Candemir ve beraberindeki heyet, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında, kent ve ülke genelindeki tarım, hayvancılık ve ticaret çalışmaları ile ETB projelerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Ömer Zeydan teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Milliyetçi Hareket Partisi heyetine teşekkür etti. ETB olarak Eskişehir’e fayda sağlamak ve katma değer yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

ETB anı defterinde görüşlerini paylaşan Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Eskişehir Ticaret Borsası’nın faaliyetlerinden etkilendiklerini ifade ederek gösterdikleri misafirperverlik ve başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Zeydan ve ekibine tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@