Muammer Karaman yeni görevine başladı

Muammer Karaman yeni görevine başladı... "Eskişehir'i daha güçlü kılmak için Ankara'da çok fazla çalışacağım"

EKONOMİ 13.01.2021, 12:16 13.01.2021, 12:23
Muammer Karaman yeni görevine başladı

20 yılı aşkın süredir aktif sendikacılık yapan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı Muammer Karaman, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın daveti ile Genel Başkan Yardımcılığı görevine başladı. 

"Eskişehir'i daha güçlü kılmak için Ankara'da çok fazla çalışacağım"

Muammer Karaman, yaptığı açıklamada, "Şube Başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde sendikamıza güç katmak için tüm gücümle tanıştım. Bundan sonra sizi ve Eskişehir'i daha güçlü kılmak için Ankara'da çok daha fazla çalışacağım. Bugüne kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Şimdi sizlerden dua bekliyor ve helallik istiyorum. Benim hakkım binlerce kez helaldir." dedi. Ayrıca Karaman, "Şube Başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde sesimi,düşüncelerimi Eskişehir kamuoyuna duyurmama yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim" diyerek basın mensuplarına da teşekkürlerini iletti. 

 Yeni Şube Başkanı İbrahim Akar da görevine başladı

Muammer Karaman'ın Genel Başkan Yardımcılığı görevine başlamasıyla beraber Eskişehir 1 No.lu Şube Başkanı İbrahim Akar seçlmişti. Eğitim-Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı İbrahim Akar da, "Zirveden yeni ufuklara yol alan, birliğin ve kardeşliğin adresi Eğitim-Bir-Sen'imizin Şube Başkanlığı görevi yönetim kurulumuzun kararı gereğince şahsıma verilmiştir. Bu göreve getirilmem hususunda teveccühlerini sunan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Rabbim çıktığımız yolda bizlere rızasına uygun davranmayı, Hakk'ı ve hakikati yüceltmeyi, güçlünün değil haklının yanında olmayı nasip etsin" diyerek Şube Başkanlığı görevine başladı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@