banner163

O ilçe ayağa kalktı... Belediye başkanı da büyük ikramiyenin peşine düştü!

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye o ilçeye çıktı... Herkes o talihliyi merak ediyor... Belediye Başkanı da talihliye ilginç bir çağrıda bulundu...

EKONOMİ 01.01.2021, 17:01
O ilçe ayağa kalktı... Belediye başkanı da büyük ikramiyenin peşine düştü!

Milli Piyango’nun 'yılbaşı özel çekilişi'nde 100 milyon liralık büyük ikramiye “9884757” numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait biletlerden birisinin Manisa’nın Akhisar ilçesinde satıldığı ortaya çıktı.

Milli Piyango 'yılbaşı özel çekilişi'nde 100 milyon liralık büyük ikramiyenin hangi bilete isabet ettiği belli oldu. 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 100 milyon liralık büyük ikramiye, “9884757” numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait biletlerden birisinin Manisa’nın Akhisar ilçesinde satıldığı tespit edildi.

Akhisar ilçesinde talihlinin kim olduğu büyük merak konusu oldu, ilçede heyecan yarattı... 

Belediye Başkanı Dutlulu: 3,5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da büyük ikramiyeyi kazanan talihliye sosyal medyadan ilginç bir mesaj yolladı. Başkan Dutlulu, Twitter hesabından "Akhisar 25 milyon TL daha zengin an itibariyle. Biletine büyük ikramiye çıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim" yazılı paylaşım yaptı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@