banner163

Odunpazarı'nda yeni karar... 71 Evler kapalısına da kavuşur inşallah

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde yeni karar... 71 Evler kapalısına da kavuşur inşallah...

EKONOMİ 09.01.2021, 20:01 09.01.2021, 20:14
Odunpazarı'nda yeni karar... 71 Evler kapalısına da kavuşur inşallah

Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında 71 Evler Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yeri alanı olarak ayrılan bölgenin geçici olarak açık pazaryeri olarak kullanılmasına ilişkin karar oybirliği ile kabul edildi. 

Murat Özcan: 71 Evler'e hayırlı olsun, kapalı pazaryeri projesinin de takipçisiyiz 

Alınan kararla ilgili meclis toplantısında konuşan AK Parti grup Başkanvekili Murat Özcan, "71 Evler Mahallemizde, kapalı pazar yeri yapılması gereken alanın geçici olarak açık pazar yeri olmasını meclisimizden oybirliği ile geçirdik, hayırlı olmasını diliyoruz. Fakat detaylı açıklamada sizler de okudunuz. Kapalı pazar yeri yapılıncaya kadar veriyoruz bu yetkiyi. İlçemizdeki açık pazaryerlerini kapalı pazar haline getirmek için yıllardır siz de uğraşıyorsunuz, sizden önceki belediye başkanları da uğraştılar. Açık pazar yeri kalıp, yeni bir sorun eklenmemesi adına, oradaki kapalı pazar yeri projenizdeki sıkıntıları da bir an önce çözmenizi rica ediyoruz ve takipçisi olacağımızı da söylüyoruz" diye konuştu. Yapılan konuşmalarda AK Parti grubu meclis üyeleri, Kazım Kurt'un seçim dönemi öncesinde sözünü verdiği hem 71 Evler hem de diğer mahallelerdeki kapalı pazar yerlerinin bir an önce hayata geçmesinin beklendiğini Kazım Kurt'a hatırlattı. 

71 Evler Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yeri alanı olarak ayrılan bölgenin geçici olarak açık pazaryeri olarak kullanılmasına ilişkin karar oybirliği ile kabul edildi. 

Ramazan Karamanlı: Kapalı pazar yeri yapılana kadar kabul ettik, hayırlı olsun 

TEKSAN Sanayi Sitesi Başkanı ve Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Karamanlı da yaptığı açıklamada, "Odunpazarı Belediyesi imar komisyonumuza gelen 71 Evler Mahallesi kapalı pazar yeri yapılana kadar, geçici olarak pazar günleri pazar kurulması oy birliği ile kabul edilmiştir. 71 Evler Mahallesi hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@