banner163

Odunpazarı vergi rekortmeni

Odunpazarı Belediyesi'nin tek ortağı olduğu Odunpazarı A.Ş'nin Eskişehir Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde vergi rekortmenleri arasında yer aldığı açıklandı...

EKONOMİ 14.02.2021, 16:24 14.02.2021, 16:32
Odunpazarı vergi rekortmeni

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin tek ortağı olduğu Odunpazarı A.Ş'nin Eskişehir Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde vergi rekortmenleri arasında 13. sırada yer aldığı açıklandı... 

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Eskişehir’in 2020 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıklamıştı. Odunpazarı Belediyesi’nin tek ortağı olduğu Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin de Kurumlar ve Gelir Vergisi sıralamasında 13’üncü sırada yer alması dikkat çekti. 

Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sa. ve Tic. A.Ş.'nin 4 milyon 242 bin 656 lira ile 13’üncü sırada yer aldığı belirtildi. 

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, tek ortağının Odunpazarı Belediyesi olduğu belirtilen Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetlerin Sa. ve Tic. A.Ş. yetkililerinin "2014 yılından beri Odunpazarı Belediyesi ile Eskişehir’e hizmet verdiklerini, 2021 yılında da Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir için doğru ve yenilikçi girişimler için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini söyledikleri" ifade edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@