Özaydemir'e ödülünü Kesikbaş takdim etti... "Unutulmaz emekleriniz var"

Eskişehir Başarı Ödülleri Final Töreni gerçekleştirildi. Törende, ESO eski Başkanı Savaş Özaydemir’e ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş takdim etti.

EKONOMİ 15.01.2023, 13:40 15.01.2023, 13:44
Özaydemir'e ödülünü Kesikbaş takdim etti... "Unutulmaz emekleriniz var"

Üçüncüsü düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri Final Töreni gerçekleştirildi. Toplam 53 kategoride ödüllerin verildiği gecede Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş da, ESO eski Başkanı Savaş Özaydemir’e ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü takdim etti.

ESO Başkanı Kesikbaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehir sanayisinin gelişmesine Savaş Özaydemir’in büyük katkılar verdiğini belirterek, “Sanayimize kattığınız değer çok kıymetli. Eskişehir Sanayi Odası’nın gelişmesinde, bugünlere ulaşmasında ve saygınlığının oluşmasında unutulmaz emekleriniz var. Eskişehir Sanayi Odası bugün ülkemizin en başarılı kurumlarından biri. Daha çok proje üreten ve üyelerine daha iyi hizmet vermek için çalışan bir kurum olmak için çalışıyoruz. Hep birlikte sanayimizi ve sanayicilerimizi daha ileri taşımak en önemli misyonumuz. Eskişehir Sanayi Odası sizlerin emeklerinizle büyüdü. Bizlere devrettiğiniz bayrağı daha ileriye taşımak için yorulmadan hedeflerimize yürüyoruz” dedi.

Gecede sunuculuk görevini sunucu Soner Yüksel ve ünlü aktör Wilma Elles üstlendi. Gece ödül teslim törenin ardından Burak Kut konseri ve çeşitli sahne şovları ile noktalandı.

Gecenin organizatörü Ahmet Can Akdemir, "Şehrin tüm sosyal, bürokratik ve siyasal çevrelerini bir araya getiren bir organizasyon. Eskişehir’in ilk ve tek kırmızı halı organizasyonu aynı zamanda Türkiye’de de hem internet oylamasına hem de katılımcı sayısına baktığımız zaman Türkiye’nin en büyük yerel ödül töreni olma özelliği taşıyor. Eskişehir’in ilgiyle beklediği bir organizasyon çeşitli platformlarda canlı yayınlandı. Ödül takdim eden isimler ve jüri üyeleri şehrin tanınan isimlerinden. 53 kategorinin 30'u halk oylaması ve jüri inisiyatifiyle belirlendi. Kalan 23 kategori ise jüri üyelerimiz tarafından belirlendi" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@