banner163

Pandemi nedeniyle ertelenmişti... Eskişehir'den o ülkeye de uçak seferleri başlıyor

Geçtiğimiz yıl Eskişehir'den o ülkeye de direkt uçak seferleri başlayacaktı, ancak pandemi nedeniyle iptal edilmişti. Bu yaz başlayacak... İlk seferin tarihi de belli oldu

EKONOMİ 24.02.2021, 13:48
Pandemi nedeniyle ertelenmişti... Eskişehir'den o ülkeye de uçak seferleri başlıyor

İrfan Üstündağ - Geçtiğimiz yılın sonlarında Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan Almanya'ya da direkt seferlerin başlaması planlanıyordu ve Sunespress Eskişehir - Düsseldorf arasında direkt uçuşları başlatacağını açıklamıştı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle seferler ertelenirken, Haziran 2020'de başlaması planlanan Eskişehir - Düsseldorf seferleri de yapılamamıştı. Sunexpress daha sonra seferleri ağustos ayından itibaren başlatacağını duyurmuş, biletler de satışa çıkmıştı, ancak seferler o zaman da başlamamış ve daha sonra iptal olmuştu. 

Eskişehir - Düsseldorf 29 Haziran'da başlıyor

Sunexpress'ten son yapılan açıklamada, geçen sene pandemi nedeniyle başlatılamayan Eskişehir - Düsseldorf seferlerinin bu yaz başında başlayacağı açıklandı, biletler satışa çıkarıldı. Sunexpress'in web sitesindena alınan bilgilere göre ilk seferin 29 Haziran'da gerçekleşmesi ve seferlerin yaz boyunca devam etmesi planlanıyor. 

Eskişehir - Brüksel seferleri devam ediyor 

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda şu anda Brüksel seferlerinin haftada iki gün halinde devam ettiği ifade edilirken, önümüzdeki aylar için yeni planlama yapılacağı belirtildi. Eskişehir - Brüksel seferlerinin de arttırılması bekleniyor. 

Viyana'ya sefer yok

Öte yandan bazı haber sitelerinde Eskişehir - Viyana arasında direkt uçuşların başlayacağı yönündeki iddiaların da doğru olmadığı öğrenildi. Yetkililer, Sunxpress'in yeni uçuş planlamalarında Eskişehir'den sadece Düsseldorf'a uçuş planlaması olduğunu, Viyana'nın bulunmadığını belirtti. 

Yorumlar (1)
Ñhamayad 2 yıl önce
Almanyadan.ucak.segerleri.baslidk

Gelişmelerden Haberdar Olun

@