Siftah Ahmet Ataç'tan

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli girişimcilerin iş yeri açma sevincine ortak oluyor...

EKONOMİ 12.07.2021, 15:04 12.07.2021, 15:24
Siftah Ahmet Ataç'tan

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli girişimcilerin iş yeri mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor. Ataç son olarak kentte faaliyete giren 4 yeni iş yerinin açılışına katıldı.

Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde Mesut Kazan tarafından açılan Meskur Kuruyemiş, Muttalip Orta Mahalle’de Yasemin Bektaş’a ait Yasemin Eczanesi, Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde Gürkan Uysal’ın faaliyete geçirdiği Kasap Gürkan ve Diş Hekimi Cennet İşbilir’in Hoşnudiye Mahallesi’ndeki muayenehanesinin açılışına katıldı. Açılış törenlerinde çok sayıda vatandaş ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, işletme sahiplerine de bol kazançlar temenni etti.

'Tepebaşı son derece gelişen bir yer'

Kurdele keserek işletme sahiplerine temsili siftah parası takdim eden Ataç, “Bugün kentimizin çeşitli noktalarında faaliyete geçen yeni iş yerlerinin açılışına katıldık. Hepsi de Tepebaşı’na yakışır mekanlar olarak dikkat çekiyor. Tepebaşı son derece gelişen bir yer. Geliştikçe de güzel iş yerleri açılmaya devam ediyor. Çıta çok yükseldi. Ben de tüm iş yeri sahiplerimizi yürekten kutluyor ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

İş yeri sahipleri de Ahmet Ataç’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@