Sırrı Kabadayı Eskişehirli gençlere seslendi: Geleceğin uçak motoru teknisyeni olmak ister misiniz?

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı duyurdu: "Geleceğin uçak motoru imalatı teknisyeni olmak ister misiniz? Başvurular başladı..."

EKONOMİ 21.11.2023, 16:23 21.11.2023, 16:28
Sırrı Kabadayı Eskişehirli gençlere seslendi: Geleceğin uçak motoru teknisyeni olmak ister misiniz?

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı yaptığı duyuruda, "Geleceğin uçak motoru imalatı teknisyeni olmak ister misiniz? Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler!
Eskişehir OSB'de kurulu, uçak motorları parçaları imalatı yapan ve son yıllarda alanında hızla büyüyen Aycan Havacılık Firması geleceğin uçak motorları imalatı teknisyenlerini yetiştirecek" dedi. 

Başvurular 23 Kasım akşamına kadar 

Sırrı Kabadayı, "Mesleki Eğitim Merkezi Programı ile yetiştirilecek öğrenciler, haftanın 4 günü işletmede uygulamalı CNC (bilgisayarlı makine imalatı) meslek alanında uygulamalı eğitim, 1 günü ise okulda  eğitim alacaklar. Öğrenciler, her ay 9., 10. ve 11. sınıfta asgari ücretin yüzde 30'u, son sınıfta ise yüzde 50'si kadar ücret alacak, sigortaları devlet tarafından yapılacak. Firma ilave olarak servis, yemek, kıyafet ve ek mesai ücreti desteği sağlayacak. Mezun öğrenciler meslek lisesi diplomasına ve ustalık belgesine sahip olacak, istemeleri halinde aynı firmada çalışabilecek ya da yüksek öğrenime devam edebilecekler. Halen lise ya da meslek lisesinde 9. veya 10. sınıfta okuyan öğrenciler, bu programla hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için velinizle birlikte 23 Kasım 2023 perşembe günü akşamına kadar Atatürk Bulvarı üzerindeki ETİ Arkeoloji Müzesinin yanında bulunan Gazi Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi'ne  başvuru yapmanızı rica ederim" diye konuştu. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@