Tepebaşı Belediyesi uyardı: Son tarih 1 Şubat

Tepebaşı Belediyesi uyardı: Son tarih 1 Şubat, dikkat!

EKONOMİ 25.01.2021, 17:56 26.01.2021, 17:41
Tepebaşı Belediyesi uyardı: Son tarih 1 Şubat

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, belediyeye olan borçların ödenmesinde kolaylık sağlayan yapılandırma için son günün 1 Şubat olduğunu bildirdi.

Tepebaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 7256 sayılı yapılandırma kanununun başvuru ve ilk taksit ödemeleri sürelerinin 1 ay uzatılmasına karar verildiği hatırlatıldı.

31 Ocak tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeni ile son yapılandırma için son günün 1 Şubat olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, belediyeye borcu olan ve ilgili kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların işlemlerini, Tepebaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru da bulunarak ya da internet üzerinden online olarak yapabilecekleri kaydedildi. İnternet üzerinden işlem yapacak vatandaşlar, tepebasi.bel.tr internet adresinden “Online İşlemler” başlığını tıklayarak, “E-Belediye” sekmesini seçiyor. Açılan sayfada “7256 Yapılandırma Başvuru” seçeneğini tıklayan vatandaşlar, sicil ve telefon gibi bilgilerini girdikten sonra taksit seçeneğini belirliyor. Sistemden cep telefonuna gelen onay mesajının ardından vatandaşlar, sistemin yönlendirmesi ile yapılandırma işlemini tamamlamış oluyor. Belediye yetkilileri ayrıca, peşin ödeme yapılması halinde gecikme faizinin yüzde 90 oranında silinmesi imkanının bulunduğu yapılandırma kapsamında borçların 2 aylık dönemler halinde 6, 12 ve 18 taksitte ödenebildiğini hatırlattı.

1 Şubat tarihine kadar süren yapılandırma hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@