Tezcan Karakuş Erdoğan ile görüştü... "Gönlüm her zaman Eskişehirspor'dan yana"

TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Genel Sekreteri Tezcan Karakuş, TÜGİK Heyetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretine katıldı, Erdoğan ile Eskişehir'i de konuştu... Tezcan, görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu...

EKONOMİ 26.01.2021, 16:08
Tezcan Karakuş Erdoğan ile görüştü... "Gönlüm her zaman Eskişehirspor'dan yana"

Türkiye Genç İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Heyeti İstanbul Vahdettin Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, yüksek faize kesinlikle karşı olduğunu, ekonominin toparlanma döneminde olduğunu, rekabetin yüksek faizle olmayacağını, ülkemizin yüksek faizle kalkınacağını inanmadığını belirtti. Erdoğan, "Dünyada şu anda eksi faizle kredi veren finans kuruluşları var mı var. O zaman bize ne oluyor da  yüzde 20’nin üzerine çıkıyoruz? Ama kimse kusura bakmasın. Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanıysam sonuna kadar yüksek faizle mücadele edeceğim. Her zaman dile getireceğim. Çünkü ülkemin yüksek faizle kalkınacağına inanmıyorum" dedi. 

TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Genel Sekreteri Tezcan Karakuş, toplantı ile ilgili,  "Pandemide en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen hizmet sektörünün özel bir takım vergi kolaylıklarının getirilmesi, banka kredilerinin ertelenmesi ve finansmana erişilmesinin kolaylaştırılması konusunda taleplerimizi olumlu karşıladı. Bursa İnegöl ilçesine uluslararası mobilya fuar merkezinin inşaatının başlatılması ve hizmete sunulması için Cumhurbaşkanımızın talimatı olmuştur" dedi. 

Karakuş Eskişehir ve bölgenin beklentilerini iletti

Toplantıya katılan TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Genel Sekreteri Tezcan Karakuş, yaptığı açıklamada, "Samimi ve verimli şekilde geçen toplantıya şehrimiz Eskişehir ve bölgemizi temsilen katıldık" diyerek Eskişehir'in ve bölgenin beklentilerini ve durumunu özetleyen bilgileri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiklerini ifade etti. 

"Gönlüm her zaman Eskişehirspor'dan yana"

Karakuş, ayrıca, "Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgeleri’nde imalatçı ve üretici olmayanların Organize Sanayi Bölgeleri’nde fabrikalar ve arsaları satın aldığını, bu durumun da ülkenin üretimini ve istihdamını olumsuz etkilediğini söyledi. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Eskişehirspor’u takip edip, ilgilendiğini belirterek 'Umut ediyorum ki güzel şeyleri başaracağız. Gönlüm her zaman Eskişehirspor’dan yana' diye konuştu" ifadelerinde bulundu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@