TOGG fabrikasından 7/24 canlı yayın

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik'te inşaatı devam eden tesisindeki çalışmalar TOGG TV ve TOGG'un resmi YouTube kanalı üzerinden 7/24 canlı olarak takip edilebilecek. 

EKONOMİ 10.04.2021, 08:17 10.04.2021, 08:47
TOGG fabrikasından 7/24 canlı yayın

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG), Gemlik Tesisi’nde son hızla devam eden inşaat çalışmalarını canlı yayınla tüm dünyaya açtı. Üst yapı çalışmaları süren Gemlik Tesisi’ndeki tüm gelişmeler, togg.com.tr sitesindeki TOGG TV sekmesinden anlık olarak takip edilebilecek.

TOGG tarafından yapılan açıklamaya göre Gemlik Tesisi'nde TOGG Gemlik arıtma, montaj, enerji, boya, gövde, giriş ve batarya birimlerinin temel güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Boya, gövde, montaj ve enerji birimlerinde soket altı kaide ve kolon betonları dökülmeye başlanan Gemlik Tesisi’ndeki şantiyede 900 kişi görev yapıyor.

Şantiyedeki çalışan sayısının önümüzdeki dönemde bin 500'e kadar çıkması beklenirken TOGG Gemlik Tesisi’nde üretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobilin battan indirilmesi hedefleniyor.

TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Heyecanımızı, Gemlik Tesisimizdeki çalışmalarımızı artık https://togg.com.tr/content/videos ve Youtube kanalımızda (https://youtu.be/8WsaOmBfuSA) sizlerle canlı olarak paylaşıyoruz."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@