TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin: Gazetecilerin özverili çabalarını takdir ediyoruz

TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı bir mesajla kutladı... 

EKONOMİ 23.07.2022, 14:18 23.07.2022, 14:22
TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin: Gazetecilerin özverili çabalarını takdir ediyoruz

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı bir mesajla kutladı... 

Mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.

Basın mensuplarımız üstlendiği önemli görevler ile toplum ile devlet arasında köprü olarak, her mevsim ve her şartta durmaksızın, görevlerini büyük bir fedakârlık içerisinde yapmaktadırlar.

Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. yıl dönümünde, basın meslek ilkelerinden taviz vermeksizin zor şartlarda görevlerini yerine getirebilmek için basın mensuplarının göstermiş oldukları çabayı takdir ediyor, görev ve sorumlulukları ile kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün medya kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz büyük fedakarlık ve özveriyle çalışan başta yerel basınımız olmak üzere tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyor, görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden değerli basın çalışanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@