banner163

Yüzde 100 Metin Güler

Eskişehir Ticaret Odası seçimlerinde 41 meslek komitesinde de beyaz liste galip geldi, Metin Güler yeniden ETO Başkanı seçildi.

EKONOMİ 01.10.2022, 17:52 01.10.2022, 19:28
Yüzde 100 Metin Güler

Eskişehir Ticaret Odası meclis üyeleri ve komite seçimlerinde sandıklar kapandı, oylar sayıldı, resmi olmayan sonuçlara göre, 41 meslek komitesinde de beyaz liste galip geldi, ETO Başkanı Metin Güler yeniden başkanlığa seçilmiş oldu. 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ve çok sayıda Oda üyesinin oy kullandığı seçim sonucunda 41 meslek grubunda 92 meclis üyesi ve 225 meclis üyesi seçildi. 

Oyların sayılmasıyla tüm meslek gruplarında beyaz listenin galip geldiği ilan edildi. 

ETO Başkanı Metin Güler, sonuçların belli olmasının ardından bir teşekkür konuşması yaptı. 

"Bu bina çok önemli... 30 yıl sonra ilk defa kendi binamızda seçimimizi yaptık"

Metin Güler yaptığı konuşmada, "Ülkemizin çeşitli kentlerinden buraya gelip oy kullanan dostlarımız varmış. Sırf benim değil hepimizin dostları varmış. Bu çok kıymetli ve değerli. Zaten bu süreç içinde Oda'mızda birçok projeyi hayata geçirdik. Bulunduğumuz bina çok önemli. 30 yılı aşkın süredir ETO kendi binasında seçim yapmamıştı arkadaşlar. İlk defa 30 yıl sonra kendi binasında kendi seçimini yaptı" dedi. 

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri sandık başına giderek 2022-2026 yılları arasında görev yapacak meclis ve komite üyelerini belirledi.  Seçimler 1 Ekim Cumartesi günü ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

41 meslek grubunda ve 54 sandıkta gerçekleşen seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterdi. Kesin olmayan seçim sonucuna göre tek aday olarak 36. Meslek Komitesi'nden Beyaz Liste ile seçimlere giren ETO Başkanı Metin Güler’in listesi tüm meslek gruplarında yarışı önde tamamladı. ETO Başkanı Güler'in listesinde yer alan 92 iş insanı meclis üyesi ve  225 iş insanı da meslek komitesi üyesi oldu.

"Üyelerimize olan sorumluluğumuz daha da arttı"

Seçimler hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, seçimlerde oy kullanmak üzere sandık başına giden üyelere teşekkür etti. Güler, üyelerin gösterdiği teveccüh dolayısıyla hem kendisinin hem de tüm seçilen organ üyelerinin sorumluluğunun daha da arttığını söyledi.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@