Türkiye'de iki gündür etkisini gösteren kar yağışı Frig Vadisi ve tüm Güney Marmara 'da etkili oldu.

Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bursa'da kartpostallık manzaralar oluştu.

Kent merkezlerinin yanı sıra tarihi Frig vadisi ve Emre gölünün drone ile havadan çekilen görüntüleri ve fotoğrafları da görenleri büyülüyor.

Eskişehir de beklediği kara nihayet kavuştu.

Afyonkarahisar’da sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Kar yağışı ile birlikte kentte hava sıcaklığı da hissedilir derecede azalarak ‘0’ dereceye kadar düştü.

Bursa'nın İznik ilçesinde kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.

Gürmüzlü, Elmalı, Çandarlı ve Kutluca Mahalleleri'nde etkili olan kar yağışı, kısa sürede ev ve arabaları beyaza bürüdü.

Kütahya’da mevsimin ilk yoğun kar yağışı vatandaşları sevindirdi.

Aylardır hasretle beklenin kar yağışı vatandaşlar arasında memnuniyet ile karşılandı.

Kar yağışının zaman zaman ulaşımı aksattığı Kütahya'da, belediye ile karayolları ekipleri şehir merkezi ve şehirlerarası yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı.

Şehir merkezinde kar kalındığı 7 santimetre olarak ölçüldü. Kütahya'daki beyaz örtü şehrin çehresini değiştirdi.