banner163

Mihalıççık Kaymakam'ı paylaştı... Bu görüntülerden çıkamayacaksınız

Mihalıççık Kaymakam'ı Onur Aykaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çatacık Geyik Üretim Çiftliği'nin Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri'nin doğal güzelliğe dikkat çekti. 

GEZELİM 19.08.2022, 17:53 19.08.2022, 18:06
Mihalıççık Kaymakam'ı paylaştı... Bu görüntülerden çıkamayacaksınız

Mihalıççık Kaymakam'ı Onur Aykaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çatacık Geyik Üretim Çiftliği'nin ve Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri'nin doğal güzelliğe dikkat çekti. 

Aykaç paylaşımında, "Diğerler ilçe sen şiirsin Mihalıççık Çatacık geyik üretme çiftliği Mihalıççık’a 63 km uzaklıkta bulunuyor Seyir keyfi doyumsuz olan bu yolculukta size kuş sesleri eşlik edecek Eşsiz tabiatı, yemyeşil ormanlarıyla Çatacık geyik üretim çiftliği siz değerli ziyaretçilerini bekliyor." ifadelerine yer verdi.

Çatacık Orman İçi Dinlenme Yeri nerede, nasıl gidilir?

Sündiken Dağları’nın arasındaki bir yaylada, Mihalıççık-Eskişehir yolunda merkeze 93 km uzaklıkta yer alan Çatacık Ormanları’nda yeşilin her tonunu görebilirsiniz. Oksijen deposu olan burada geyik üretme çiftliği bulunuyor. Geyikleri görebilir, hatta görüntüleyebilirsiniz. Çatacık Ormanları, sarıçam zenginliğinin yanında birçok ağaç ve yabançiçeği türünü barındırıyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@