Nebi Hatipoğlu’ndan Teşekkür ve Vefa Mesajı: “Bir dava, alın teriyle ve vefayla yaşar”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural ve Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya ile bir araya geldiklerini duyurdu. Görev sürelerini tamamlayan ilçe başkanlarına teşekkür eden Hatipoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bir dava, dünün alın teriyle, bugünün azmiyle ve yarına taşınan vefayla yaşar.
Bu anlayışla, görev sürelerini tamamlayan Odunpazarı İlçe Başkanımız Engin Vural ve Tepebaşı İlçe Başkanımız Muhammed Ali Kaya ile bir araya geldik.
Emekleri, gayretleri ve dava bilinciyle verdikleri katkılar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum.”

Hatipoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Engin Vural ise şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu’na nazik misafirperverliği için teşekkür ederim.
Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz siyasi anlayış; ‘Bizim davamızda ihanete yer yoktur, vefasızlığa asla tahammül yoktur.’ olmuştur.
İnandığımız bu yolda, şahsım ve yönetim kurulu üyelerime emek verme fırsatı sunduğu için Rabbime ne kadar şükretsem azdır.
Bizler için siyaset gönülden yapılır; dil ile değil, gönüller arasında duyulan muhabbetle bereketlenir.
İnşallah bizler de davamıza ilk günkü aşk ve heyecanla ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Paylaşım, AK Parti teşkilatında vefa ve birlik mesajı olarak büyük beğeni topladı.

Kaynak: bülten