banner163

Afyonkarahisar'ı dolu vurdu! Kazalar oldu

Afyonkarahisar’da aniden bastıran dolu ve sonrasında başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

HAVA DURUMU 07.05.2023, 13:45 07.05.2023, 23:25
Afyonkarahisar'ı dolu vurdu! Kazalar oldu

Afyonkarahisar’da aniden bastıran dolu ve sonrasında başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Dolu ve sağanak yağış şehir merkezin de etkili oldu. Birçok vatandaş yağışa hazırlıksız yakalandı. Şemsiyesiz sokağa çıkanlar yağışı görünce dükkânların tende ve binaların balkon altlarına sığındı. Yollarda oluşan su birikintileri sebebiyle trafikte sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle yayalar su birikintileri sebebiyle karşıdan karşıya geçmekte zorluk yaşadı. Meteorolojik verilere göre yağışın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Dolu yağışında yoldan çıkıp kanala düştü

Afyonkarahisar'da aniden bastıran şiddetli dolu yağışın nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Bolvadin-Emirdağ karayolu dişli beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede aniden bastıran dolu yağışı sonrası  Eskişehir plakalı otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araç orta refüje girip bir süre sürüklendikten sonra sulama kanalına düştü. Kazada öğlen ya da yaralanan olmazken sürücü kendi imkanları ile araç içerisinden çıktı. Olay esnasında yolun boş olması ise yaşanabilecek bir olumsuzluğun önüne geçti. Kazanın ardından kanala düşen aracın çıkarılması esnasında yoldaki trafik bir süre durduruldu.
Kanala düşen aracın çıkarılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@