Bu illerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli olacak!

Meteoroloji'den yapılan son tahminlerine göre bugün yurdun bazı kesimlerinde özellikle öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağış bekleniyor. Eskişehir, Kütahya, Bursa, Bilecik ve Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak? İşte detaylar...

HAVA DURUMU 26.07.2021, 08:00
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Sakarya, Çankırı, Sivas, Kars ve Ardahan çevreleri, Karaman, Niğde ve Kayseri'nin doğu kesimleri ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Sinop çevreleri ile Bartın'ın doğu, Karabük ve Kastamonu kuzey, Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 

Hava sıcaklığı

Ege ve Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış uyarısı!

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Karabük çevreleri ile Sinop'un güney ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

Kütahya'da hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

Bursa'da hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık

Bilecik'te hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@