banner163

Bursa'da ardı ardına hortumlar!

Bursa'da birkaç gündür yaşanan hortumlar sürüyor... Tedirginlik ve endişeler artıyor! Bursa'ya fırtına uyarısı da geldi...

HAVA DURUMU 05.09.2021, 16:45 05.09.2021, 17:38
Bursa'da ardı ardına hortumlar!

Bursa'da son üç günde meydana gelen hortum korkuya neden olurken, son olarak merkez Osmangazi ilçesi Beşyol Mahallesi'nde meydana gelen hortumu vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydetti.

Üst üst iki hortum görülmüştü

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde geçtiğimiz günlerde üst üste çıkan iki hortum vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, esnaf da şaşkınlığını gizleyemedi. Hava sıcaklığının düşmesi sonucu ortaya çıkan hortumlara bir yenisi daha eklendi.

Bugün de bir hortum görüldü 

Bugün meydana gelen hortum mahalle sakinlerini tedirgin ederken önceki gün çıkan hortum güvenlik kameralarına yansıdı. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar ise cep telefonlarıyla o anları anbean kaydetti.

Tozu dumana katarak vatandaşlar arasında korkuya neden olan hortum geçtiğimiz yıl Otosansit Sanayi Sitesi'nde ağaçları devirmiş, işyerlerine zarar vermiş ve çok sayıda kişinin yaralanmasına sebep olmuştu.

Bursa'ya fırtına uyarısı 

Bursa Valiliği, vatandaşları fırtınaya karşı ikaz etti. Valilikten yapılan açıklamada, "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara Denizi’nde 06.09.2021 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 kilometre/saat hızırnad fırtına beklenmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Fırtınanın 08.09.2021 Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor" denildi.

Hortum görüntülerini aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@