Eskişehir, Bilecik, Bursa, Kütahya, Afyon, Balıkesir, Çanakkale dikkat! Daha da artacak

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıkların daha da artacağını ifade ederek uyarıda bulundu... İşte detaylar

HAVA DURUMU 02.08.2021, 07:47
Eskişehir, Bilecik, Bursa, Kütahya, Afyon, Balıkesir, Çanakkale dikkat! Daha da artacak

Meteoroloji'den alınan son verilere göre; hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Marmara’da hafta boyu sıcaklığın 36-40 derece, Ege’de 39-43 derece, Akdeniz’de ise 41-43 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak?

Ülkenin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun’un doğusu, Ordu, Kars, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ordu çevreleri ile Van ve Hakkari’nin doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Uzmanlar uyardı

Meteoroloji uzmanları, aşırı sıcak havalarda saat 10.00 ile 17.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması gerektiğine vurgu yapıyor.

Eskişehir

Bilecik

Bursa

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@