Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Meteoroloji il il uyardı... Yağış geliyor!

Meteoroloji 18 Kasım 2021 Perşembe günü için hava durumu raporunu açıkladı... 15 ile yağış uyarısı geldi... İşte detaylar

HAVA DURUMU 18.11.2021, 08:06 18.11.2021, 08:17
Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Meteoroloji il il uyardı... Yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un Anadolu Yakası, Bursa ve Balıkesir'in kuzeyi, Antalya'nın iç kesimleri, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyi ile Konya ve Karaman çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Genellikle mevsim normalleri civarında, güney ve doğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Eskişehir

Bursa

Bilecik

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@