Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Meteoroloji tarih verip uyardı!

Meteoroloji 11 Ekim 2021 Pazartesi günü için hava durumu raporunu yayınladı... Birçok ile uyarı geldi... Bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...

HAVA DURUMU 11.10.2021, 07:49
Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Meteoroloji tarih verip uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Salı gününe dikkat!

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, Salı günü batı kesimlerde, Çarşamba günü ülkemiz genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Salı günü ayrıca Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir ve Çanakkale'nin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Eskişehir

Bursa

Bilecik

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@