Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik'e sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji uyardı... Eylül ayı yağışlı geçecek...

HAVA DURUMU 31.08.2021, 20:25 01.09.2021, 10:18
Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik'e sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik illerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği aktarıldı.

1 Eylül'den itibaren başlıyor

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre serin ve yağışlı havanın önümüzdeki günlerde süreceği aktarıldı. 1 Eylül Çarşamba gününden itibaren Eskişehir’in batı kesimleri hariç diğer kesimleri ile Kütahya’nın güneydoğusunda, 2 Eylül Perşembe ve 3 Eylül Cuma günleri ise Bursa ve Bilecik illerinin genelinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği meteoroloji tarafından tahmin ediliyor.

Yağışlara bağlı olarak mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 2 Eylül Perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalarak bölgede mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına ineceği bekleniyor.

Öte yandan meteoroloji yağışların ve ani sıcaklık azalmasının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@