Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat! Kuvvetli olacak

Meteoroloji'den Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'a önemli uyarı... İşte detaylar

HAVA DURUMU 03.07.2021, 08:02
Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Aksaray, Kayseri ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Çorum, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kütahya'da hava nasıl olacak?

Yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. 

Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak?

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Günün beklenen en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde:

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@